• 3
  • 1
  • 2

MesterZ ApS

VORES BAGGRUND

Her på siden kan du se lidt af det, vi kan lave til dig og læse lidt om de services vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller e-maile mig. Kontaktoplysninger kan findes i bunden af siden eller på kontakt undersiden. Under alle omstændigheder glæder vi os til at høre fra dig.

Du får professionel service når du handler med os, netop fordi vi ved præcis hvordan tingene skal gøres. Derfor kan du trygt kontakte os med opgaver.

OM OS

MesterZ er et kvalitetsbevidst firma der leverer kvalitetsarbejde. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale. Vi bestræber altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Send os en mail under Kontakt eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden!

MesterZ er et top-professionelt, kvalitets-orienteret samt service-mindet firma lokaliseret nær Helsinge. Vi sætter stort fokus på at undgå fejl, så du får et så godt produkt som muligt. Alle vores ansatte er top-professionelle og har været indenfor branchen i flere år - så du er sikret et pletfrit resultat.

Adresse

MesterZ ApS
Kærvej 24
2970 Hørsholm

Kontakt

Tlf: +45 22 18 90 80
Mail: jens@mesterz.dk
CVR: 35849424